Lill Birgitte Larsen

Kunstmalerier og fotomutasjoner av Lill Birgitte Larsen

Lill Birgitte Larsen (48) er opprinnelig fra Nordreisa, men bor nå i Tromsø.

Lill Birgitte har vært kreativ og skapende fra hun var ung, men kunstmaling startet hun med først med i voksen alder. Hovedsakelig maler hun med olje på lerret.

Hun har etter hvert utvidet sitt kunstfelt i ulike former innenfor skulptur, installasjon, foto, video og mix-media som digitale mutasjoner av sine originale oljemalerier.

En del av kunsten hennes er preget av hennes nordnorske og samiske opphav.  Kunstneren bor nært naturen og fjellet, og hun drar derfor ofte ut på leting etter nye motiver der hun også finner ro og inspirasjon til nye kreasjoner.

Lill Birgitte er selvlært, og hennes kunstneriske uttrykk blir til på en impulsiv og intuitiv måte i følelser og stemninger.

Hun er utdannet rekvisitør og har jobbet ved Den Norske opera, NRK-TV, forskjellige teaterproduksjoner og som is-skulptør for Sorrisniva ishotell i Alta.

Hun har også jobbet med veggmalerier som utsmykking av private og offentlige rom.

Lill Birgitte Larsen stiller ut en del av sine malerier på Lyngen kulturfestival på lørdag 23. oktober 2021 kl. 11.00 – 17.00, og søndag 24. oktober kl. 13.00 – 17.00. (MIT FabLab på Polleidet).

Gitte
Lill Birgitte Larsen

Del dette på: